Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • 2017: Een jaar om trots op te zijn!

2017: Een jaar om trots op te zijn!

In 2016 besloten Marco van Zeelst, voorheen EBT Plus, en Johan Terlouw, voorheen EBT Panel Project Service de koppen bij elkaar te steken en verder door het werkzame leven te gaan als EBT B.V. Samen met de collega’s werd een organisatie gecreëerd waarbij de klant centraal blijft staan, maar waarbij de onderlinge samenwerking tot een synergie effect moest leiden. Dat is gelukt, en hoe!

De combinatie van een projectorganisatie met een handelstak compleet met webshop heeft goed uitgepakt. U, als klant, wordt nog meer ontzorgd dan voorheen. Door een hoge expertise binnen de diverse marktsegmenten en een zeer uitgebreid aanbod in de webshop kunnen wij aan vrijwel elke vraag voldoen. En daar zijn wij zeker trots op!

Maar alles leuk en wel: zonder u hadden wij het niet gekund. Je kan als organisatie nog zoveel mooie plannen en ideeën hebben, zonder het vertrouwen van de klant begin je niets. En dat beseffen wij ons maar al te goed. Om die reden willen wij u als klant dan ook

HARTELIJK BEDANKEN

voor het getoonde vertrouwen en de meer dan prettige samenwerking in een voor ons spannend jaar.

Wij, als team EBT, zijn in ons vermoeden bevestigd dat het goed is om als één EBT B.V. in de markt te opereren. Wij zijn er klaar voor, samen met u als tevreden klant. Laat alle mooie jaren maar komen, wij hebben er alle vertrouwen in.

In verband met de komende feestdagen zijn wij gesloten van maandag 25 december 2017 tot en met 5 januari 2018. Vanaf maandag 8 januari 2018 staan wij als EBT team weer voor u klaar. Rest mij u hele fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2018 toe te wensen!

Samantha Zweep
Namens het gehele team van EBT

EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?