Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • Als Bedrijfsleider eindverantwoordelijk voor de projecten binnen EBT

Als Bedrijfsleider eindverantwoordelijk voor de projecten binnen EBT

Rond half acht begint de werkdag als bedrijfsleider bij EBT. Altijd weer een verrassing wat de werkdag gaat brengen. Een ding is wel zeker geen dag is hetzelfde. Als bedrijfsleider ben ik eindverantwoordelijk voor de projecten die voorbereid- en uitgevoerd worden door mijn collega’s binnen EBT.

Rond kwart voor acht begint de dag met het inschrijven van de opdrachten van de dag ervoor en er volgt overleg op het bedrijfsbureau met Theo en Marco. Het overleg bestaat uit het doornemen van de projecten welke er lopen, de voortgang daarvan en de planning voor de nieuwe projecten. Als de bijzonderheden zijn besproken en de eerste ronde koffie op is gaan we weer verder. Waarna de nodige zaken worden besproken met onze leveranciers. Eventuele afwijkende materialen met een langere levertijd, zoals bijvoorbeeld van behuizingen, worden alvast besteld. Intussen zijn er ook al de nodige telefoontjes afgehandeld van uiteenlopende aard zowel op technisch gebied als over de planning. Daarnaast begint mijn mailbox ook al aardig vol te stromen. Dan word het tijd om te inventariseren wat er die dag gereed is en verstuurd kan worden met de pakketdienst, kortom een rondje werkplaats. Hoe ver zijn de monteurs met de werkzaamheden? Loopt de planning volgens afspraak of is het nodig om hier en daar wat bij te sturen?

Als alles onder controle is staan er altijd nog wel een aantal projecten die de nodige aandacht vragen. En deze kunnen heel divers zijn, van een set dashboard panelen van een super jacht, een Qbus installatie van een villa, tot OK-panelen voor een ziekenhuis. Voor deze projecten ben ik ook met enige regelmaat op stap voor een werkoverleg buiten de deur. Zoals u ziet is er genoeg te regelen en te beleven. Het kan ook zomaar zijn dat tijdens de vele telefoontjes er een file aan mijn bureau ontstaat van collega’s die iets willen weten. Als dan aan het eind van de dag alles weer glad is, de klanten zijn geholpen (zowel intern als extern) en iedereen tevreden is ga ook ik weer met een voldaan gevoel naar huis.

Gerard (voor intimi Willem) de Hoop
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?