Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

Banshee multiple tonen sirene

De nieuwe Banshee sirene herbergt de kwaliteiten van de gewaardeerde Banshee C en Bedlam sirenes. Doorgaand op de akoestische prestatiekenmerken, combineert deze de beide producten in één enkele sirene met maar liefst 32 selecteerbare tonen. De 32 verschillende tonen bevatten onder andere lage frequenties, hoge frequenties, Europese, Amerikaanse en Australische normen en alle industriële standaardfrequentiepatronen waaronder het ‘slow whoop’ signaal.

De Banshee is vervaardigd in vlam vertragende ABS en is leverbaar in drie kleuren, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan alarm- en signaleringsapplicaties. De sirene is uitgerust met een professionele capsule-aangedreven hoorn en maakt gebruik van de Banshee Base-push-and-twist bajonet-pasvorm die compatibel is met andere producten in het Banshee-assortiment.

Belangrijk detail is dat de Banshee sirene getest en goedgekeurd is aan EN 54 Part3. De Banshee sirene heeft een vooraanstaande akoestiek, esthetisch aangenaam ontwerp en een laag energieverbruik. Het toestel is ontworpen voor het gemak van de installatie en wordt aangevuld met een brede selectie accessoires die geschikt zijn voor alle toepassingen.

De Banshee is met robuuste klemmen uitgevoerd en is door middel van een bajonet fitting, insteken en draaien, zeer eenvoudig te installeren.

Voornaamste kenmerken:
• de nr. 1 melder met aansprekende esthetica
• 32 verschillende tonen, elk separaat aanstuurbaar
voldoet aan EN 54-3
• met kabelingangen in zij- en achterkant voor eenvoudige installatie
• robuust en eenvoudig aan te sluiten met 2,5mm aansluitblokken
• laag stroomverbruik
• 3 verschillende geluidsniveaus instelbaar

Klik hier voor meer technische detailinformatie of om de Banshee te bestellen.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?