Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • Bundeling gezamenlijke krachten onder de naam EBT B.V.

Bundeling gezamenlijke krachten onder de naam EBT B.V.

Soms kan het in het leven raar lopen.
In 1994 als partners met elkaar begonnen onder de naam Panel Project Service (PPS) vanuit de visie om als bedrijf een interface te zijn tussen bediener en een technische installatie.
In de afgelopen 20 jaar is die visie steeds hetzelfde gebleven maar is er veel gebeurd voor wat betreft de bedrijfsvoering.

Gegroeid en als projectenbedrijf verder gegaan onder de naam EBT Panel Project Service BV en als handelsmaatschappij verder gegaan onder de naam EBT Plus BV. Jubilea gevierd en nu staan we voor de volgende mijlpaal.

Per september 2016 zijn de krachten opnieuw gebundeld.
Als EBT BV willen wij onze afzonderlijke krachten bundelen om zo meer synergie te halen uit elkaars projecten, producten, ontwikkelingen, relaties maar vooral ook kennis, waardoor we u als klant nog breder kunnen bedienen en onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren. Het voelt nu al als “oud & vertrouwd”, maar tegelijkertijd ook weer als helemaal nieuw met volop mogelijkheden.

De komende tijd zullen we de markt meer informeren over alles wat deze bundeling voor u betekent. Het eerste wat u er van merkt is ons nieuwe logo en onze nieuwe website die inmiddels online is. Wij werken hard en met veel vertrouwen aan een toekomst die EBT de komende jaren de status van betrouwbaar, innoverend en relatiegericht blijft geven.

Wilt u meer weten en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen EBT, bekijk onze nieuwe website en blijf ons volgen door het liken van onze nieuwe bedrijfspagina op linkedIn

EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?