Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • Calculator bij EBT, wat gebeurt er zoal op een dag......

Calculator bij EBT, wat gebeurt er zoal op een dag......

De dag begint met het verwerken en inschrijven van de aanvragen en ook met telefoontjes van klanten die vragen wat de mogelijkheden zijn van het product dat ze willen hebben. Waar je ca. 10 jaar geleden nog ruimschoots de tijd kreeg om een offerte te maken, is het tegenwoordig heel vaak zo dat er binnen een paar dagen of zelfs dezelfde dag al een aanbieding op het bureau van de klant moet komen te liggen. De tijdsdruk is vaak groot maar het geeft mij een goed gevoel dat klanten EBT weten te vinden.

De eerste 2 maanden van 2017 zijn door mij als zeer druk ervaren. Het blijft dan altijd een issue om voor iedereen op tijd zijn offerte klaar te hebben en te zorgen dat een ieder tevreden gesteld wordt met hetgeen dat aangeboden is. Belangrijk onderdeel van mijn werk daarnaast is uiteraard het opvolgen van de offertes en er voor te zorgen dat hier een inkooporder tegenover komt te staan waarna het proces intern verder kan gaan rollen.

Ik doe het werk als calculator nu ruim 11 jaar bij EBT en door mijn jarenlange ervaring daarvoor als bedradingsmonteur in de elektrotechniek heb ik een uitgebreide productkennis op kunnen bouwen wat zeker zijn voordelen heeft om dit vak als calculator uit te kunnen oefenen.

Wat ik als zeer prettig ervaar in mijn werk is de band die je opbouwt met je klanten. Bij nieuwe of terugkerende projecten zet ik gezamenlijk met de klant de basis voor het eindproduct. Je bespreekt met je klanten wat de wensen en mogelijkheden zijn en het allerbelangrijkste: Ontzorgen!

Wij hebben het afgelopen jaar een fusie gehad met de handelstak van EBT (EBT Plus) en samen met o.a. de “meisjes van de binnendienst” (zie ook hun BLOG ), hebben we een leuk en goed samenwerkend team. De interne-lijnen zijn kort waardoor levering en communicatie zeer soepel kan verlopen wat weer ten goede komt van onze klant.

Steven Advokaat.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?