Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • De 'meisjes' van de binnendienst......

De 'meisjes' van de binnendienst......

Werken bij EBT op de verkoop binnendienst is hollen en stilstaan, is telefoon beantwoorden, bestellingen opnemen, vragen beantwoorden, de verkoper buitendienst ondersteunen, componenten bestellen, de webshop bijhouden en nog een offerte nabellen ook…….

En dat alles voor een tevreden klant.
Wij zijn niet eerder tevreden dan dat u dat ook bent als klant.

Wat maakt dit nou zo leuk….dat is juist dié relatie met onze klanten!
het persoonlijke contact……
het proactief meedenken……
het samen tot een oplossing komen voor een probleem op het gebied van bedienen of signaleren in welke vorm dan ook.

Wat is er voor ons veranderd sinds de fusie?

Qua werkzaamheden niet veel. Het feit dat we nu met een groter team en met name een gezellig team onze werkzaamheden met veel lol uit kunnen voeren, maakt werken bij EBT tot Fun!

Wat willen we verbeteren doormiddel van de fusie:
Een breder assortiment aan kunnen bieden onder één dak, waarbij het mogelijk moet zijn voor u als klant om de gewenste informatie op verschillende plekken bij ons op te vragen op elk gewenst moment. Dit kan telefonisch of via e-mail. Maar ook via onze webshop informeren wij u. We zullen daarom het assortiment op de website verder uit gaan breiden en ook die producten vanuit panelenbouw, brandmeldpanelen en Qbus building intelligence waar we maatwerk van kunnen maken ook aan gaan bieden via de webshop. Inclusief foto’s en technische productspecificaties. En zijn hier dan toch nog vragen over dan kunt u gewoon bij ons terecht.

Wist u dat u met het aanvragen van een persoonlijke inlogcode nog meer informatie kunt verkrijgen via de webshop? Tot het aanvragen van prijzen inclusief persoonlijke korting. Door u te registreren via de website kunt u gebruik maken van onze online bestelmogelijkheden. Ook uw favorieten worden bewaard voor de volgende bezoeken, zodra u ingelogd bent.

Verder zullen wij u via de nieuwsbrief en de website op de hoogte houden van nieuwe producten en uitbreidingen op ons assortiment.

Mariska, Geertje & Suzanne


EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?