Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

Deelname kenniscentrum KOVO

Nieuws - KOVO heeft in de rol als dienstverlener in hun vestiging in Assen een Kenniscentrum opgericht voor een permanente opstelling van installatiematerialen en oplossingen waarmee ze invulling willen geven aan termen als:
  •  Gebouwen veiliger maken;
  •  Gebouwen comfortabeler maken;
  •  Gebouwen een gezonder binnenklimaat en energiezuiniger maken.
Het delen van kennis, het geven van voorlichting en het bevorderen van de onderlinge samenwerking tussen leveranciers heeft hierbij de volledige aandacht.

EBT heeft een overeenkomst getekend  met KOVO voor deelname in het Kenniscentrum met Qbus Building Intelligence. Als deelnemend leverancier tonen wij een opstelling met diverse Qbus componenten. Ook krijgt EBT de kans vanuit KOVO om lezingen en presentaties te geven. Bezoekers van het KOVO Kenniscentrum zijn o.a.  vertegenwoordigers van leveranciers en fabrikanten met hun klanten, architecten, opdrachtgevers van bouwprojecten, Installateurs, gebruikers van de gepresenteerde producten en of diensten en scholen.

Het Kenniscentrum is bedoeld als middelpunt van allerlei activiteiten rondom de genoemde thema’s. Wanneer deze activiteiten zijn kun je zien in de agenda van het KOVO Kenniscentrum op www.kovo-groep.nl.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?