Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

EBT deelt haar kennis

Donderdag 31 mei was Johan Terlouw uitgenodigd bij Solar Nederland voor de Partnerdag 2018. Johan heeft een presentatie gegeven over het toepassen van Digitale Brandmeldpanelen ten opzichte van het gebruik van Conventionele panelen. In de presentatie werd met name toegelicht wat de nieuwe norm NEN 2535:2017, bijlage J. hierover zegt.

De Partnerdag wordt jaarlijks door Solar georganiseerd om de kennis van de Solar brandmeldproducten en de regelgeving op actueel niveau te houden bij haar Partners.

En vervolgens op woensdag 13 juni waren we als EBT vertegenwoordigt als sponsor van het Nationaal Congres Brandpreventie. Tijdens de tweede dag van het congres heeft EBT het 42’’ Glasstouch Digitaal Brandmeldpaneel geïntroduceerd.

Het Nationaal Congres Brandpreventie wordt twee keer per jaar georganiseerd en is bedoeld voor iedereen die met brandveiligheid te maken heeft. Een goed moment om geïnteresseerden in het vakgebied te kunnen spreken en nieuwe ontwikkelingen te kunnen laten zien. Naast de netwerk mogelijkheden worden er interessante lezingen gehouden en updates gegeven op het gebied van regelgeving. Tijdens de lezingen is er volop interactie met de aanwezigen zodat praktijkvoorbeelden of issues gelijk kunnen worden toegelicht.

Kortom twee leerzame bijeenkomsten waarbij we trots zijn dat we als EBT hier een bijdrage aan mochten leveren en we onze nieuwste ontwikkelingen hebben kunnen tonen aan een breed publiek.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?