Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • EBT Kennisseminar Smart Homes 2017 - Internet of Things

EBT Kennisseminar Smart Homes 2017 - Internet of Things

Nieuws - Als KOVO kennispartner heeft EBT in het kenniscentrum van KOVO  in Assen een presentatie mogen geven over Smart Homes 2017 – Internet of Things. Tijdens het kennisseminar zijn we in het eerste deel ingegaan op  ‘Waarom IP techniek de standaard wordt in woningbouw’ en in het tweede gedeelte over “Hoe hou je de controle over de eigen installatie”
Nieuws - Met Qbus Building Intelligence maken we de verbinding mogelijk tussen uw internet of things toestellen via de Qbus Ubie. Via Ubie is het mogelijk om Sonos muzieksysstemen, Philips Hue verlichting, slimme thermostaten, slimme deurbellen…..te bedienen alsof ze één geheel vormen. Eén druk op de “Party-sfeer” knop op de smart phone selecteert automatisch de juiste playlist van het Sonos Systeem, dimt de Hue verlichting naar 50% en zet de thermostaat iets hoger.

Via de Ubie is het zelfs mogelijk een link te leggen tussen uw KNX-installatie en een plug & play UbieCloud applicatie. Via de UbieCloud app kan je als gebruiker via elke smart phone, tablet of PC van overal ter wereld jouw KNX installatie bedienen.

Tussen de beide lezingen door werd er een uitgebreid dinerbuffet verzorgd door KOVO en kregen de deelnemers volop de tijd om eigen ervaringen met elkaar te delen. Het kennisseminar is goed bezocht en wij kunnen terugzien op een geslaagde avond.

Bent u ook geïnteresseerd in bovenstaande onderwerpen of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de Qbus Ubie reageert u dan via de volgende link.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?