Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

EBT lanceert Qbus Nederland

De laatste jaren is EBT in de markt van automatisering en domotica actief geweest met het Belgische fabricaat Qbus. Om de samenwerking en het huidige succes verder uit te breiden hebben EBT en Qbus België gezamenlijk besloten om Qbus Nederland op te richten. Dit om de merknaam Qbus in Nederland meer bekendheid te geven maar zeker ook om vanuit specialisatie en focus klanten en projecten nog beter te kunnen bedienen. De slogan “Qbus maakt gebouwen slim” willen we op deze manier, ook in Nederland, meer inhoudt geven.

Jan Hartkoorn is aangesteld als directeur van Qbus Nederland om zo het succes van EBT met Qbus in Nederland verder uit te bouwen onder de naam Qbus Nederland. Jan Hartkoorn is vanaf het begin betrokken geweest bij de introductie van Qbus binnen Nederland. Zijn kennis en enthousiasme gaan er zeker aan bijdragen dit succes verder uit te breiden.

Wat kunnen wij u als klant vanuit Qbus Nederland bieden? Als eerste kunnen we u Qbus laten beleven in onze fraaie showroom in Alblasserdam. Voor de installateur verzorgt Qbus Nederland trainingen en beschikken we over een helpdesk voor vragen en ondersteuning. Daarnaast wordt de benodigde software gratis ter beschikking gesteld. Alle Qbus modules worden ontwikkeld, geproduceerd, geprogrammeerd en getest in België. Qbus Nederland zorgt echter voor een ruime voorraad zodat we snel kunnen leveren tegen een scherpe prijsstelling. De installateur die er voor kiest om de samenwerking met Qbus Nederland aan te gaan, zullen wij grondig begeleiden. Maar wel op een wijze dat zowel de installateur als de eindgebruiker baas blijven over de eigen installatie.

Met een Qbus systeem kiest de klant voor een kwalitatief hoogstaande oplossing om een woning of een gebouw energie-efficiënter te maken. En tegelijkertijd de bewoner of de gebruiker meer comfort, veiligheid en gemoedsrust te bieden. Vanuit Qbus Nederland maken wij het mogelijk dat de klant in het gehele traject van advies tot en met programmering op locatie wordt ontzorgt.

Ook benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?
Neem contact op voor een afspraak of een bezoek aan onze Qbus showroom.

Qbus maakt gebouwen slim!
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?