Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • EBT tekent overeenkomst alleen distributeurschap voor Nederland met QBUS België

EBT tekent overeenkomst alleen distributeurschap voor Nederland met QBUS België

Nieuws - EBT Panel Project Service BV heeft een overeenkomst voor het alleen distributeurschap met Tom Vanden Busche namens Qbus België ondertekend voor de Nederlandse Markt. Johan Terlouw, Algemeen Direteur van EBT is verheugd over de verdieping van de samenwerkingsovereenkomst met Qbus België.

Qbus domotica is een flexibel en gemakkelijk product welke modulair toepasbaar is. Dit geeft EBT de mogelijkheid om de switch te maken van het bekende bedienpaneel naar een volledige integratie via Touchscreen met Qbus.  Het systeem maakt het mogelijk om interactie te realiseren tussen een groot aantal verschillende functies waaronder: verlichting, verwarming, koeling, ventilatie, rolluiksturing, veiligheid, energie beheer, centrale automatisering, audio en toegangscontrole.

Het stand-alone gamma van Qbus kan laagdrempelig ingezet worden als instapmodel wat op elk moment kan worden uitgebouwd tot een volwaardig domotica systeem.  EBT biedt daarnaast de mogelijkheid voor trainingen en kennis sessies voor installateurs en adviseurs.
Qbus Domotica biedt hiermee een nieuwe kans om onze markt zo breed mogelijk te ontzorgen.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?