Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

Iedere dag een nieuwe uitdaging

Hallo mijn naam is Theo Karreman en inmiddels ben ik al meer dan 16 jaar werkzaam bij EBT als werkvoorbereider en tekenaar. Mijn werkzaamheden variëren tussen het ontwerpen en tekenen van een klein bedienpaneel tot en met een complete besturingskast of Qbus domotica project.
Door mijn elektronica achtergrond en inmiddels brede kennis op de diverse gebieden van
brandmelding, ontruiming en regelgeving, wordt ook regelmatig mijn advies gevraagd
voor oplossingen bij klant specifieke projecten. Dit maakt mijn werk veelzijdig en geeft iedere dag
een nieuwe uitdaging.

De samenspraak en onze oplossingsgerichte houding brengen vaak mooie projecten tot stand en zeer tevreden klanten. Dat is toch waar je uiteindelijk je voldoening uit haalt. Leuke bijkomstigheid is dat ik op veel locaties in het land projecten tegenkom waar ik of mijn collega’s aan mee hebben gewerkt. Daarnaast weten klanten ons steeds vaker te vinden nadat ze projecten door ons hebben laten uitvoeren en bekend zijn geraakt met onze klantvriendelijke benadering en het feit dat ze meestal zo bij ons binnen kunnen lopen zonder afspraak om een project of opdracht door te spreken.

De praktijk is vaak dat het begint met telefonisch overleg met de klant, waarin het gevraagde product
of het probleem wordt geschetst. Soms is het dan meteen al duidelijk en kunnen we hier een passende oplossing en schetsontwerp op baseren. Zo niet, dan maken we een vervolgafspraak waarbij de klant bij ons op bezoek komt en we nader kennis kunnen maken met elkaar en de wensen, mogelijkheden en eisen worden doorgesproken. Maar ook een bezoek op locatie is een mogelijkheid als dit voor de uitwerking meer duidelijkheid geeft. Vaak is de juiste richting dan snel gevonden en kunnen we in veel gevallen principe voorbeelden laten zien in de vorm van demo- materiaal, foto’s of tekeningen van eerder door ons uitgevoerde oplossingen. Hierna wordt door ons een schets of productievoorstel gemaakt en aangeboden aan de klant ter goedkeuring. Na eventuele verdere wijzigingsrondes over en weer (totdat het product naar wens is) wordt de productie hiervan opgestart.

In die gevallen dat we zelf niet genoeg expertise in huis hebben of als er specifieke disciplines nodig zijn betrekken we een van onze vaste partners erbij. Gezamenlijk realiseren we dan het gewenste eindproduct. Uiteraard met een zo kort mogelijke levertijd.

Het voordeel van een bezoek bij ons op locatie is dat we na afloop van het overleg de klant meteen kennis kunnen laten maken met al onze interne productie mogelijkheden en krijgt de klant een goede indruk van wat EBT en de productieafdeling van onze vaste producent van kasten zoal te bieden heeft. Meer dan eens krijgen we dan als reactie van de klant te horen dat deze verrast is door onze veelzijdigheid en soepelheid. Als u dit ook wil ervaren, maak dan gerust een afspraak met ons zodat we ook u kunnen overtuigen. Uiteraard staat de koffie altijd klaar!

Theo Karreman, afdeling bedrijfsburo, werkzaam als werkvoorbereider en tekenaar.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?