Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • Leer- en Praktijkbedrijf EBT Panel Project Service BV

Leer- en Praktijkbedrijf EBT Panel Project Service BV

Nieuws - EBT werkt met productspecialisten: ieder gespecialiseerd in zijn of haar werkgebied. Gezamenlijk vormen zij een team dat er voor zorgt dat met hun kennis de klant ontzorgt wordt en dat elke klus wordt geklaard.

Binnen het team hebben we veel kennis opgebouwd, deze kennis willen we ook  graag delen met leerlingen in opleiding en daarnaast willen we leerlingen de kans geven om werkervaring op te doen die past bij hun beroepsopleiding. Door de leerlingen te stimuleren en uit te dagen proberen we het beste naar boven te halen en geven we hun de kans om te ontdekken of dit beroep ook ├ęcht wat voor hun is.

Vanuit het Wartburg College te Dordrecht is Lauwrenz Hollebrandse de afgelopen 5 maanden bij ons op stage geweest. Een enthousiaste leerling die bij EBT de mogelijkheid heeft gekregen om zijn vooral in theorie geleerde vaardigheden in de praktijk te kunnen uitvoeren.  Met zijn enthousiasme en inzet was Lauwrenz een aanwinst voor het team en gaan we er van uit dat we hem met deze stage een stuk voorbereiding hebben kunnen geven voor zijn eerste stap op de arbeidsmarkt.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?