Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • Qbus Trainingsdag voor Installateurs

Qbus Trainingsdag voor Installateurs

Nieuws - Op 28 januari 2016 organiseerde EBT een trainingsdag Qbus Building Intelligence voor diverse installateurs. De Training vond plaats in de Pekhoeve in Ulvenhout.
Dit rijksmonument is enige tijd geleden verbouwd tot energiezuinige boerderij met Qbus Building Intelligence en momenteel worden de verschillende ruimtes in de boerderij gebruikt voor maatschappelijke doeleinden.

Het was een gevarieerde trainingsdag onderleiding van Tony van der Voort van Qbus België die eerst na een korte introductie over het ontstaan van Qbus, het totale productoverzicht  heeft doorgenomen.  In de middag werd de tijd genomen voor uitleg rond het configureren waarna de deelnemers zelf ervaring konden opdoen met het systeem en de configuratie aan de hand van een uitgebreid praktijkvoorbeeld.

Met het geven van dit soort trainingen willen wij de installateur meer inzicht geven in de flexibiliteit van het Qbus systeem en het gemak waarmee het systeem door de installateur zelf kan worden geïnstalleerd, geconfigureerd en bediend. De installateur blijft hiermee baas over zijn eigen systeem.

Ervaring Paul v.d.  Goorbergh van Installatiebedrijf v.d. Goorbergh te Breda: “Ik heb de dag als zeer nuttig en informatief ervaren met een gevarieerd programma wat een goed beeld weergeeft van Qbus Building Intelligence en de gebruikersvriendelijkheid hiervan voor ons als installateur”.

Indien u naar aanleiding van dit artikel ook geïnteresseerd bent in een Qbus Trainingsdag neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen u dan op de hoogte brengen van toekomstige trainingsdata en locaties.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?