Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

'Start to Qbus' promo-pakket

Ontdek Qbus met het 'Start to Qbus' promo-pakket. Dit pakket bevat de nodige producten voor een uitbreidbare basisinstallatie. Inclusief een alles-uit knop die vanaf afstand bedienbaar is. Visualiseren en configureren is mogelijk via de Qbus Cloud.

Met deze aanbieding kan iedere installateur ontdekken hoe snel en gemakkelijk je een slimme woning kunt presenteren aan de eindgebruiker. Het bedradingsschema toont de mogelijkheden en de eenvoud van installeren. Via de QR code zijn de installatie & programmatie video's gemakkelijk te raadplegen. Daarnaast laat het pakket ook toe om uit te breiden in de toekomst, de producten blijven altijd compatibel met nieuwe ontwikkelingen.

Het 'Start to Qbus' pakket bevat:
  • 1 Qbus controller met ethernet, micrcontroller tot 100mA-max. 9 modules;
  • 3 slimme pulsrelais (3x REL04SA);
  • 1 slimme universele dimmer 10-500vA (DIM02SA).
Zo kun je als installateur een basisinstallatie voorzien met 12 geschakelde kringen en 2 universeel gedimde kringen. De meerwaarde van een alles-uit knop, aanwezigheidssimulatie, astronomische klok, sferen, logica, kloktijden,..... zijn allemaal aanwezig in de controller en via de  Qbus Cloud is de installatie eenvoudig van afstand bedienbaar.

Indien meer modules wenselijk zijn dan kunt u als installateur de controller laten upgraden tot 250mA.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het bestellen van een 'Start to Qbus' pakket.

Qbus Experience room - Wilt u als installateur of bouwbedrijf domotica kunnen integreren in toekomstgerichte woningen, kom dan langs in onze showroom. In de Qbus Experience room kunnen wij u en uw klanten alle mogelijkheden laten zien en beleven! Alsmede het gemak waarmee een Qbus installatie kan worden geïnstalleerd en geconfigureerd.

EBT begeleidt u bij de uitvoer van uw eerste projecten waarna u de dooropvolgende projecten vanuit eigen beheer kunt uitvoeren. Natuurlijk blijft ondersteuning vanuit onze Qbus adviseurs mogelijk op elk moment in het traject.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?