Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992
  • Home
  • News
  • Uitbreiding van het Tastu Fingerprint-proof Schakelaarsgamma

Uitbreiding van het Tastu Fingerprint-proof Schakelaarsgamma

Display, Stand-Alone schakelaars én bijpassende afdekplaten in glas.
In 2016 lanceerde Qbus het Tastu schakelaargamma. Tastu’s zijn intelligente schakelaars uit glas die diverse functies kunnen vervullen: van het bedienen van verlichting en rolluiken, over het openen en sluiten van deuren tot het creëren van sferen. De bediening is eenvoudig: via een simpele aanraking wordt de actie gestuurd. Een speciale coating vermijdt dat deze glasschakelaars vol vervelende vingerafdrukken zouden staan.

In 2017 werd het Tastu gamma uitgebreid met enkelvoudige, dubbele en drievoudige afdekplaten met 71mm hartafstand, die passen op Niko schakelmateriaal. Deze afdekkaders zijn zowel beschikbaar in wit als zwart glas, en zijn net als de Tastu schakelaars fingerprint-proof.

Tijdens de Batibouw 2018 worden zowel de Tastu Display als de Tastu Stand-Alone (SA) schakelaars gelanceerd.
De Tastu Display heeft een ingebouwd kleurenscherm om zo te zien wat je bedient. Vier uitgangen kunnen rechtstreeks bediend worden, en door verder te scrollen kunnen nog eens 16 additionele uitgangen aangestuurd worden. De ingebouwde temperatuursensor laat toe om de Tastu Display als thermostaat te gebruiken, en de proximity-sensor zorgt ervoor dat het scherm enkel oplicht als het scherm bediend wordt.

In tegenstelling tot de slimme Tastu schakelaars en de Tastu Display die enkel op de Qbus bus – en dus met een Qbus controller – werken, werken de Tastu Stand-Alone schakelaars rechtstreeks met andere Qbus Stand Alone modules (relais, dimmers) en zelfs met teleruptoren van andere merken. Deze Tastu SA schakelaars worden gevoed door dezelfde voeding van de teleruptoren, zolang die tussen 12 en 24V AC/DC zit. De Tastu SA schakelaars worden uitgebracht met 1, 2 of 4 toetsen, in wit en zwart fingerprintproof glas. Ook deze schakelaars hebben RGB LEDs achter de toetsen zitten.
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?